امروز: شنبه، 1 اردیبهشت 1397
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَةِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّةِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
12/28 1395
 

 

درمان دیابت در طب سنتی - استاد سید حسن ضیایی

 
 
 

درمان قطعی دیابت با طب سنتی

 
 
 
 
دانلود فایل [attachment=349:db862e8c7602a97e95d9a5c0c35cef7e4591583-240p__60086.mp4]
 
 

درمان دیابت با طب سنتی توسط حکیم حسین خیر اندیش

 


دانلود فایل [attachment=350:6102fa13c7e4b23c05ac93a87106aa246678543-180p__15397.mp4]
 
معجزه گشنیز و اسفناج برای دیابتی‌ها
مریم مقیمی، متخصص طب سنتی رژیم غذایی مناسب برای بیماران مبتلا به دیابت را اعلام کرد و گفت: گشنیز و اسفناج در افزایش ترشح انسولین و کاهش قندخون موثر هستند.
مریم مقیمی گفت: بهتر است بیماران مبتلا به دیابت به جای مصرف شیرینی‌های مصنوعی از عسل و رب سیب استفاده کنند و بهترین میوه‌ها برای این بیماران سیب رسیده شیرین، گلابی، انار، آلو، زردآلو و شاتوت است که بیماران می‌توانند از آبمیوه‌های این میوه‌ها نیز استفاده کنند.
وی ادامه داد: مصرف ماهی و غذاهای دریایی به دلیل وجود امگا 3 و چربی‌های غیراشباع در بهبود دیابت و عوارض آن مفید است.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف گشنیز تسکین‌دهنده صفرا و برطرف‌کننده التهاب و تشنگی در بیماران دیابتی است و در مطالعات جدید مشخص شده گشنیز بر افزایش ترشح انسولین از پانکراس، کاهش قند خون و جلوگیری از بروز عوارض قلبی و عروقی در بیماران دیابتی موثر است.
مقیمی تصریح کرد: همچنین مصرف جو تسکین کننده غلظت خون و صفراست و در پایین آوردن قند خون و افزایش حساسیت بافتی انسولین موثر است.
وی گفت: همچنین بر اساس توصیه‌های طب سنتی مصرف اسفناج برای بیماران دیابتی مفید است و برای آن‌ها ملین محسوب می‌شود. این سبزی از افزایش آنزیم "آلدوز ردوکتاز" که یکی از مکانیسم‌های بروز عوارض دیابت است جلوگیری می‌کند. همچنین اسفناج قند خون را کاهش می‌دهد.

مقیمی گفت: مصرف آلو نیز حرارت صفرا را کاهش می‌دهد و باعث افزایش حساسیت بافتی به انسولین و کاهش نسبی قند خون می‌شود. همچنین مصرف نخود ملین و تولیدکننده خون است و طحال و کلیه را پاکسازی می‌کند.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: همچنین به بیماران دیابتی توصیه می‌شود مصرف سیب را در برنامه غذایی خود داشته باشند چرا که علاوه بر کاهش قند خون از بروز عوارض دیابت جلوگیری می‌کند و حتی به افرادی که زمینه دیابت را در خانواده دارند توصیه می‌شود برای پیشگیری از ابتلا به دیابت سیب بخورند.
وی ادامه داد: بنابراین به بیماران دیابتی توصیه می‌شود سوپ گشنیز، سوپ سبزیجات، ماهی، آبگوشت، خوراک ماهیچه و آلوبخارا، خورشت سیب درختی، کته گشنیز و شوید، شربت آبغوره و رب انار را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

رژیم غذایی ۱۵ روزه برای دیابتی‌ها
غلامرضا کُردافشاری، متخصص طب سنتی درباره رژیم غذایی ۱۵ روزه مخصوص دیابتی‌ها اظهار داشت: افراد دیابتی بهتر است، رژیم غذایی ۱۵ روزه‌ای را برای پاک‌سازی بدن از اخلاط فاسد داشته باشند و این افراد در ۳ روز اول رژیم غذایی خود به جای غذا فقط از ماهی کیلکا همراه با دارچین به‌صورت کبابی یا تنوری استفاده کنند.

به گفته وی دارچین تعدیل‌کننده اخلاط در بدن است و خود مانع فاسد شدن عفونت‌ها در بدن می‌شود، البته باید خاطرنشان کنم که افراد دیابتی حتماً در این ۱۵ روز قند ناشتا و ۲ ساعت بعد از صبحانه را کنترل کنند؛ مصرف ماهی کیلکا با دارچین خود کاهش‌دهنده قند خون است.

این متخصص طب سنتی بیان داشت: دیابتی‌ها در این ۱۵ روز از دم‌کرده گزنه به‌عنوان چای مصرف کنند و میوه‌ای جز سیب نخورند. همچنین، در صورت بروز ضعف می‌توانند یک قاشق مرباخوری عسل را زیر زبان نگه دارند تا جذب عسل بهتر صورت پذیرد.

کُردافشاری با بیان اینکه بعد از ۳ روز می‌توانند غذاهای دیگر مصرف کنند، ادامه داد: سوپ گشنیز که در تهیه آن از جو، گشنیز، شلغم، خرفه، شوید، اسفناج یا برگ چغندر، عدس، ماهیچه گوسفند یا گوشت جوجه خروس یا مرغ، کبک یا بوقلمون، آلوبخارا و یا آلوچه استفاده شده باشد و با روغن زیتون و آب‌غوره مصرف کنند.

وی گفت: خورشت سیب درختی غذای دیگری است که می‌توانند در این ۱۵ روز از آن استفاده کنند با سیب درختی، غوره تازه یا آبغوره، گوشت گوسفند یا کبک یا بوقلمون، آلوبخارا یا آلوچه به اضافه کمی نمک و پیاز و زردچوبه تهیه می‌شود.

این متخصص طب سنتی افزود: نخوداب غذا دیگری است که دیابتی‌ها می‌تواند در این ۱۵ روز مصرف کنند و می‌توانند به میزان لازم نخود با آب، کمی نمک، مقداری شوید و گشنیز روی شعله ملایم حرارت دهند تا پخته شود و از آبغوره به‌عنوان چاشنی استفاده کنند البته غذاهای مخصوص دیابتی‌ها زیاد است.

کُردافشاری اضافه کرد: بورانی گزنه که گزنه با پیاز و نمک و زردچوبه کاملاً پخته و کوبیده شود و همراه با ماست مصرف شود، نیز برای این بیماران مفید است. همچنین، می‌توان از گزنه خورشت تهیه کرد به این ترتیب که گزنه همراه با نعنا، جعفری، گوشت گوسفند به اضافه مقداری نمک و زردچوبه و پیاز در تهیه این خورشت مخلوط شود.

این متخصص طب سنتی گفت: دیابتی‌ها باید حداقل ۳ تا ۴ بار در روز شکمشان کار کند و در طی این مدت می‌توانند عرق بید یا آب برگ بید تازه استفاده کنند و سبزی کوهی مانند والک، مرزه کوهی و برگ پنیرک و مرزنجوش برای این افراد مناسب است؛ سعی کنند چاشنی غذایشان آبغوره بی‌نمک باشد و غذای خود را با زردچوبه و زعفران رنگ دهد و از رب گوجه‌فرنگی استفاده نکنند.

وی بیان کرد: شربت آبغوره و رب انار که آبغوره و رب انار را به نسبت ۳ به ۲ مخلوط کرده و روزی یک تا ۳ بار به‌صورت رقیق شده با آب مصرف کنند؛ این شربت برای تصفیه خون و کاهش غلظت خون مفید است و موجب می‌شود که بیماری عود نکند.

کُردافشاری خاطرنشان کرد: افراد دیابتی می‌توانند ۷۵ گرم تخم خرفه، ۲۵ تخم اسفرزه، ۳۰ گرم خاکشیر، و ۲۵ گرم زنیان را در ۱، ۵ لیتر آبغوره بدون نمک خیسانده و ۴۸ ساعت در هوای معمولی نگهداری کنند. با پارچه‌ای تمیز شیره‌کش کنند و مایع به‌دست‌آمده را روزی یک تا ۳ بار نصف استکان مصرف کنند.
 
-------------------------------------------
 
مطلب دوم
 
یکی از مواد طبیعی که به کنترل قند خون کمک می کند، تخم شنبلیله است که حاوی مواد مؤثره‌ای است که باعث کاهش قند و حتی چربی خون می‌شود. شنبلیله گیاهی است از خانواده نخود. این گیاه به نام عمومی FENUGREEK در جهان مشهور است. با وجودی که آثار مختلفی از جمله خواص ضد درد، ضد التهاب، افزایش‌ دهنده میل جنسی، مقوی قلب، صفراآور، کاهش‌دهنده کلسترول و چربی خون و کاهش‌دهنده پرفشاری خون دارد ولی در کاهش قندخون بیش از هر چیز دارای اثر قابل ‌توجه است. برای مصرف، می‌توان روی یک گرم پودر دانه آن یک استکان آب سرد ریخت. این مخلوط حداقل باید 3 ساعت بماند، سپس می‌توان آن را صاف و میل کرد. این کار را می‌توان تا روزی 5 بار انجام داد. مصرف پودر دانه به صورت خوراکی تا روزی 5 گرم بلامانع است. این پودر طعم تلخی دارد، به همین دلیل در کشورهای دیگر آن را به صورت قرص تولید کرده‌اند. دانه‌ها سفت و سخت هستند بنابراین مصرف مستقیم آن‌ها بی‌اثر است، باید دانه‌ها را با آسیاب پودر کرد تا تأثیرگذار باشند. می‌توان این پودر را با مواد غذایی مصرف و مثلاً آن را با ماست مخلوط و میل کرد.

 -  خیار تلخ نیز میوه‌ای شبیه کدو و حاوی ماده‌ای است که به کاهش قندخون کمک می‌کند.

- هندوانه ابوجهل که در بعضی مناطق به آن خربزه روباه نیز گفته می‌شود در طب سنتی بسیاری از کشورها از جمله ایران از درمان‌های کاهش قند خون محسوب می‌شود. هندوانه ابوجهل دارای مواد موثری است که باعث کاهش قند خون می‌شود البته مصرف این گیاه باید با احتیاط و تحت نظر پزشک انجام شود، زیرا مصرف زیاد آن بسیار خطرناک است و عوارضی نظیر اسهال خونی را به دنبال دارد.

مصرف روزانه دو تا سه فنجان دم کرده چای سبز نیز تأثیر مفیدی در کاهش قند خون دارد.

- گزنه نیز دارای خواص کاهنده قند خون است که معمولاً همراه با هندوانه ابوجهل مصرف می‌شود.

- خارمریم نیز با مکانیسم افزایش حساسیت گیرنده‌های سلولی نسبت به انسولین باعث کاهش قند خون شده و تا حدی در کاهش چربی خون نیز موثر است.

- مصرف روزانه دو تا سه فنجان دم کرده چای سبز نیز تأثیر مفیدی در کاهش قند خون دارد.

- برگ گیاه قره قاط نیز می‌تواند باعث کاهش قند خون شده و برخی مطالعات تأثیر منفی آن در کاهش عوارض درازمدت دیابت را نیز نشان داده است.

- برگ درخت گردو نیز حاوی مواد مؤثره‌ای است که در کاهش قند خون موثر است.

- از سیر نیز غافل نشوید؛ سیر دارای مواد موثری است که باعث کاهش قند خون و افزایش میزان انسولین خون می‌شود. البته فرآورده‌های صنعتی سیر بیشتر برای کاهش کلسترول و چربی خون به بازار عرضه شده‌اند چون آثار خوبی در این زمینه دارند ولی همین فرآورده‌ها می‌توانند تا حدی کاهش قندخون را به دنبال داشته باشند. قرص سیر را می‌توان روزانه 1 تا 3 عدد به طور خوراکی مصرف کرد.

- گیاه گالگا، گیاهی است از خانواده نخود. در گذشته آن را به عنوان یک گیاه مدر، معرق، تب‌بر و ضدتشنج استفاده می‌کرده‌اند. همچنین از آن برای افزایش شیر مادران شیرده استفاده می‌شده که در حال حاضر نیز معمول است. یکی از خواص مهم این گیاه، کاهش دادن قندخون افراد دیابتی (نوع دوم) است. خوشبختانه از این گیاه فرآورده‌ای به نام GALEGA (گالگا) به صورت قرص تهیه شده که در داروخانه‌ها عرضه می‌شود. طریقه و میزان مصرف این قرص در راهنمای همراه دارو وجود دارد.

- گیاهان دیگری که به طور معمول در دسترس هستند و می‌توان آن‌ها را در رژیم غذایی گنجاند و خاصیت کاهش قندخون دارند، عبارت‌اند از: سماق، عدس، انار، کدوتنبل، جو و عناب، برگ زیتون، حنظل، سیاه‌دانه، عدس کوهی، گل انار، آلوئه‌ورا، دارچین و گلپوره.

تاکید می‌شود که مصرف این گیاهان حتماً باید با تجویز و تحت نظر پزشک انجام شود. مصرف خودسرانه این گیاهان یا فرآورده‌های دارویی دیگر و قطع داروهای دیابت بسیار خطرناک است و عوارض جدی به دنبال خواهد داشت.
 
 
 
 
 

   درمان بیماریهای معده در طب سنتی - استاد سید حسن ضیایی + دانلود و پخش آنلاین فیلم

 

   درمان سرماخوردگی در طب سنتی - استاد سید حسن ضیایی + دانلود و پخش آنلاین فیلم

 

   درمان سنگ کلیه در طب سنتی - استاد سید حسن ضیایی + دانلود و پخش آنلاین فیلم

 

   درمان لکنت زبان در طب سنتی - استاد سید حسن ضیایی + دانلود و پخش آنلاین فیلم

 

   درمان اسهال در طب سنتی - استاد سید حسن ضیایی + دانلود و پخش آنلاین فیلم




q27.ir